Heinrich Schliemann. His life and discoveries

Öffentliche Führung / Erwachsene
Weitere Termine:
Sa 17.09.2022 Sa 24.09.2022 Sa 01.10.2022 Mehr

Heinrich Schliemann is one of the world's most famous archaeologists. The exhibition shows his eventful life: Schliemann traveled to almost every continent, changed his citizenship and place of residence several times, and was one of the richest merchants in Europe in the mid-19th century. It was not until his middle years that he became interested in archaeology and eventually sought out the mythological Troy.

Participation fee including admission: 15 €

Limited number of participants. Online booking required.

Please note the Current Information for Visitors During the COVID-19 Pandemic.

Treffpunkt:
lower foyer, James-Simon-Galerie
Kosten:
Participation fee including admission: 15 € | Participation fee with valid admission ticket (annual pass, sponsoring association, ICOM etc.): € 10 | Limited number of participants. Online booking required.
Ausstellung:
Schliemanns Welten. Sein Leben. Seine Entdeckungen. Sein Mythos
Sammlungen:
Museum für Vor- und FrühgeschichteÄgyptisches Museum und Papyrussammlung
Veranstaltungsreihe:
„Schliemanns Welten“ - Das Programm der Bildung und Vermittlung auf einen Blick!

Im Kalender eintragen